#healthyschools #національнікухні
Що приготувати на вечерю?-усі хазяйки скаржаться час від часу на брак ідей та нових рецептів.
Ліза Веселова сьогодні здивувала родину новою стравою грецької національної кухні.
Бріам - це грецьке овочеве рагу. Овочі запікаються в духовці без додаткового обсмажування, що зберігає в них більше вітамінів. Бріам можна подавати як гарячим, так і холодним. Дуже смачно в поєднанні з сиром фета. Виходить ситне і корисне блюдо, на приготування якого витрачається мінімум зусиль.
Інгредієнти
Баклажани 3 штуки
Кабачки 2 штуки
Солодкий перець 2 штуки Помідори 3 штуки
Картопля 3 штуки
Солодкий лук 1 штука
Оливкова олія ¾ склянки Сир фета 300 г
Сіль за смаком
Петрушка ½ пучка
Орігано 1 ч ложка
Часник 3 зубчіка
Баклажани 3 штуки
Кабачки 2 штуки
Солодкий перець 2 штуки Помідори 3 штуки
Картопля 3 штуки
Солодкий лук 1 штука
Оливкова олія ¾ склянки Сир фета 300 г
Сіль за смаком
Петрушка ½ пучка
Орігано 1 ч ложка
Часник 3 зубчіка
Інструкція приготування
1. Добре промийте овочі, почистіть картоплю. Наріжте помідори, перець, баклажан, кабачок і картоплі на кубики. Цибулю нарізати кільцями.
2. Змішайте орегано з маслом і розчавленим часником. Полийте сумішшю овочі та закрити фольгою і поставте у духовку при температурі 200 градусів на 20-25 хвилин.
3.Зніміть фольгу.
4. Посипте зверху фетою і зеленню і поверніть в духовку на 15 хвилин, поки фета не почне рум'янитися, краще включити гриль, щоб не зіпсувати рагу.
👍
ОтветитьУдалить👍
ОтветитьУдалить👍
ОтветитьУдалитьСупер!
ОтветитьУдалитьВкусно
ОтветитьУдалить👏👍
ОтветитьУдалить